I-V: 9:00-16:00
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO ICONS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Optimus Prime. Didvyriškų Autobotų lyderis. O nuo šiol ir 2 viename LEGO® modelis „Transformerių“ gerbėjams. Atgaivinkite susidomėjimą „Transformerių“ visata su šiuo maloniu konstravimo projektu suaugusiems, konstruodami detalų legendinį robotą.

Nematomas plika akimi
Kaip ir visų mylimas tikrasis robotas šį Optimus Prime modelį galima konvertuoti iš roboto į sunkvežimį arba atvirkščiai. Grožėkite 19 lanksčių roboto jungčių, o atidarę krūtinės ertmę galėsite įdėti Autobotų vadovybės matricą. Robotui galima uždėti reaktyvinę kuprinę ir jam į rankas įstatyti jonų blasterį ir Energono kirvį. Kitus autentiškus priedus sudaro Energono kubas ir papildomas juosmens skydelis. Pritvirtinkite lentelę, kad galėtumėte išdidžiai demonstruoti savo meilę „Transformeriams“.

Susikurkite savo zoną
Prasmingai leiskite laiką su LEGO konstruojamų modelių rinkiniais suaugusiems. Šis rinkinys taps įtraukiančiu projektu arba puikiausia dovana kiekvienam, kam patinka „Transformerių“ suvenyrai.

  • Sukonstruokite „Transformerių“ legendą. Mėgaukitės smagiu laisvalaikiu konstruodami šį detalų LEGO® Optimus Prime (10302) modelį.
  • Galima konvertuoti iš roboto į automobilį. Šią LEGO® Optimus Prime kopiją galima paversti iš roboto į sunkvežimį kaip geba ir tikrasis numylėtinis.
  • Autentiški priedai. Prisiminkite, Transformerių“ sagas su tokiais priedais, kaip jonų blasteris, Autobotų vadovybės matrica, Energono kirvis, Energono kubas ir reaktyvinė kuprinė.
  • „Transformerių“ gerbėjams. ŠisLEGO® Optimus Prime kolekcinis modelis sukurtas specialiai suaugusiems, ieškantiems naujo įtraukiančio projekto.
  • Eksponuokite su pasididžiavimu. Su eksponavimo lentele, kad galėtumėte pademonstruoti savo meilę „Transformeriams“.
  • 19 lanksčių jungčių. Išmėginkite visus Optimus Prime judesius. Atidarykite krūtinės ertmę ir įsidėkite Autobotų vadovybės matricą.
  • Matmenys. Sunkvežimio režimu modelis yra 15 cm aukščio, 27 cm ilgio ir 12 cm pločio. Roboto režimu modelis yra 35 cm aukščio.
  • Projektas suaugusiesiems. Šis LEGO® rinkinys priklauso kolekcijai, skirtai suaugusiems konstravimo gerbėjams, kuriems patinka pribloškiantis dizainas, įmantrios detalės ir elegantiška architektūra.
  • Kokybiškos medžiagos – LEGO® konstravimo kaladėlės gaminamos iš kokybiškų medžiagų. Jos pasižymi nuolatine kokybe, suderinamumu ir lengvu sujungimu bei atskyrimu visuomet – nuo pat 1958 metų.
  • Garantuotas saugumas. Kuriant LEGO® dalis didžiausias dėmesys skiriamas saugai ir kokybei. Štai kodėl josnuodugniai išbandomos, kad galėtumėte neabejoti, jog šis modelis yra tvirtas.

10302_lifestyle-64004cc8f3570.jpg

Sukonstruokite „Transformers“ legendą

Sukonstruokite 2 viename LEGO® Optimus Prime modelį, kurį galima konvertuoti iš roboto į sunkvežimį arba atvirkščiai.

10302_hero-64004cdcb2577.jpg

Pabudinkite savo aistrą

Su priedais, kurie primins apie mėgstamiausius „Transformers“ nuotykius, pvz., Energono kirviu ir Lyderystės matrica.

10302_build-64004cf0c087b.jpg

Susikurkite savo zoną

Kokybiškai leiskite laisvalaikį su šiuo įtraukiančiu projektu suaugusiems LEGO® konstruotojams ir „Transformers“ gerbėjams.

10302_inthebox-64004cff2e894.jpg

Dovana „Transformers“ gerbėjams

Įsigykite sau arba padovanokite Optimus Prime arba „Transformers“ visatos gerbėjams.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO ICONS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 10302 LEGO® Icons Optimus Prime, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 10302 LEGO® Icons Optimus Prime.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10302 LEGO® Icons Optimus Prime

Kodas: 4040101-5927
Barkodas: 5702017153209
14699
20999
146,99 €
146,99 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2030-12-31
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime