I-V: 9:00-16:00
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO ICONS
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Mėgaukitės prasmingu konstravimo projektu su „LEGO® Icons“ ramybės sodo (10315) konstravimo rinkiniu suaugusiesiems. Atkurkite kiekvieną detalę iš naujo ir su pasimėgavimu pertvarkydami augaliją sukurkite tobulą eksponatą namams ar biurui.

Gausybę funkcijų turintis sodas

Į konstruojamo modelio, sukurto pagal tradicinį japonišką sodo modelį, rinkinį įeina arkinis tiltas, upelis, koi karpiai, lotoso žiedai, medžiai, uolos, akmeniniai žibintai ir paviljonas su detalizuota arbatos gėrimo ceremonijos patalpa.

Sveiki atvykę į ramybės erdvę

Atraskite atsipalaidavimo erdvę su „LEGO Icons“ ramybės sodu – rojaus kampeliu suaugusiesiems ir puikia dovana sodininkystės ar sąmoningumo entuziastams. Išbandykite platų įkvepiančių LEGO rinkinių asortimentą suaugusiesiems.

  • Sukonstruokite ir prižiūrėkite nuostabų sodą – pailsėkite su prasmingu „LEGO® Icons“ ramybės sodo (10315) konstravimo projektu suaugusiesiems.
  • Kas dėžėje? – Viskas, ko reikės norint sukonstruoti dzen sodą su paviljonu, arkiniu tiltu, upeliu, koi karpiais, lotoso žiedais, medžiais, uolomis ir akmeniniais žibintais.
  • Patobulinkite eksponatą – dzen sodo pagrindo dalis paprasta perdaryti ir sukurti įvairias namams ar biurui pritaikytas ekspozicijas.
  • Prasminga dovana – „LEGO® Icons“ ramybės sodas sukurtas suaugusiems LEGO konstravimo ir kūrybiškos sodininkystės projektų gerbėjams.
  • Autentiški priedai – LEGO® priedai: arbatinukas ir šluotelė.
  • Skaitmeninės konstravimo instrukcijos – programėlėje „LEGO® Builder“ rasite skaitmenines šio rinkinio konstravimo instrukcijas.
  • Matmenys – per 21 cm aukščio, 32 cm pločio ir 20 cm gylio.
  • Pasimėgaukite akimirkomis – patyrinėkite „LEGO® Icons“ ramybės sodą, dalį plataus suaugusiems konstravimo gerbėjams skirtų rinkinių asortimento.
  • Kokybiškos medžiagos – nuo pat 1958-ųjų LEGO® kaladėlės gaminamos iš aukštos kokybės medžiagų, todėl jos kokybiškos, suderinamos ir lengvai susijungia.
  • Užtikrinta sauga – LEGO® dalių saugumas ir kokybė nuodugniai išbandomi, siekiant užtikrinti geriausius konstravimo įspūdžius.

10315_lifestyle-64d1ecb054e28.jpg

Išlaisvinkite kūrybiškumą

Sukurkite žavingą namų ar biuro ekspoziciją su „LEGO® Icons“ ramybės sodo konstravimo projektu suaugusiesiems.

10315_hero-64d1ecb7d2f1c.jpg

Atraskite erdvę poilsiui

Sukurkite Japonijos įkvėptą prieglobstį su paviljonu, tiltu, upeliu, karpiais, lotosais, medžiais, uolomis ir žibintais.

10315_build-64d1ecbe5a9cc.jpg

Atraskite erdvę poilsiui

Atsipalaiduokite konstruodami kiekvieną gražią detalę ir mėgaukitės augalijos pertvarkymu, kad sukurtumėte tobulą vaizdą.

10315_inthebox-64d1ecc47a964.jpg

Prasminga LEGO® dovana suaugusiesiems

„LEGO Icons“ konstravimo projektas „Ramybės sodas“ yra puiki dovana LEGO konstravimo ir kūrybiškos sodininkystės gerbėjams.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO ICONS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 10315 LEGO® Icons Ramybės sodas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 10315 LEGO® Icons Ramybės sodas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10315 LEGO® Icons Ramybės sodas

Kodas: 4040101-6456
Barkodas: 5702017416885
9030
12900
90,30 €
129,00 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2030-12-31
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime