I-V: 9:00-16:00
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ mėn.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Suteikite mažylių nuo 18 mėnesių žaidimui daugiau spalvų su LEGO® DUPLO® Classic Širdelės formos dėže! Tėveliams ir mažyliams konstruojant, žaidžiant ir konstruojant iš naujo, šis kūrybiškas lavinamasis žaislas supažindins vaikus su kūrybišku konstravimu ir lavins įgūdžius, kurie pravers visą gyvenimą. Konstruktoriai mažyliams Smulkios rankutės nekantrauja kibti į mažyliams pritaikytas kaladėles ir pradėti konstruoti. Paprastos instrukcijos padės nedelsiant pradėti išradingai žaisti. Rinkinį sudaro namas, ledai, banginis, gėlė, sraigtasparnis ir antis. Paprasti konstruojami modeliai suteikia daugybę pokalbių temų ir įkvepia kūrybiškam žaidimui vaidmenimis. Išradingos pramogos gali tęstis saviems kūriniams konstruoti. Lavinkite naudingus kūrybinius įgūdžius LEGO DUPLO rinkiniai suteikia žaidimo ir saviraiškos laisvę pradedantiesiems konstruotojams. Pažįstama aplinka ir veikėjai bei mažyliams pritaikytos kaladėlės įkvepia ikimokyklinio amžiaus vaikus neribotu užsidegimu žaismingai mokytis.

  • Spalvingų kaladėlių rinkinys kūrybiniam žaidimui. LEGO® DUPLO® Classic Širdelės formos dėžė (10909) su 15 smagių modelių ir nevaržančia konstravimo laisve yra kupina kūrybiškų galimybių mažyliams.
  • Universalus rinkinys su neribotomis galimybėmis. Su 80 mažyliams pritaikytų kaladėlių, iš kurių galima sukonstruoti 15 paprastų modelių, kurie padeda lavinti konstravimo įgūdžius.
  • Dalykitės konstravimo pramogomis. Pradėkite nuo 15 paprastų modelių. Tegul mažyliai sudėlioja „myliu“ iš LEGO® raidžių priešais savo mėgstamiausią modelį. Tada padėkite jiems kurti savus modelius.
  • Dovanos idėja ikimokyklinio amžiaus vaikams. Šis lavinamasis žaislas mažyliams, suteiks daug džiaugsmo žaidžiant vaikams nuo 18 mėnesių amžiaus.
  • Konstruokite aplinkinį pasaulį. Mažyliai atpažins kiekvieną iš kasdieniame gyvenime sutinkamų 15 žavių modelių, kuriuos galima derinti su kitais LEGO® DUPLO® rinkiniais dar įvairesnėms kūrybiškoms pramogoms.
  • Pradėkite žaisti, vos atidarę dėžutę. Su paprastomis instrukcijomis, kurios nurodo, kaip surinkti paprastus modelius, tėveliai ir mažyliai kaip mat pradės konstruoti ir žaisti.
  • Lavinamasis žaislas mažiesiems konstruotojams. LEGO® DUPLO® žaidimo rinkiniai skatina nevaržomai žaisti ir padeda lavinti įgūdžius gyvenimiškomis istorijomis, pažįstamais veikėjais ir išradingomis pramogomis.
  • Nuosekli kokybė. LEGO® DUPLO® lavinamieji žaislai ikimokyklinio amžiaus vaikams atitinka griežtus pramonės standartus, todėl jie yra patogūs paimti, sujungti ir atskirti mažomis rankutėmis: taip jau yra nuo pat 1969 metų.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® DUPLO® kaladėlės ir detalės yra mėtomos, kaitinamos, gniuždomos, sukamos ir analizuojamos siekiant užtikrinti, kad jos atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DUPLO žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 10909 LEGO® DUPLO Classic Širdelės Formos Dėžė, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 10909 LEGO® DUPLO Classic Širdelės Formos Dėžė.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10909 LEGO® DUPLO Classic Širdelės Formos Dėžė

Kodas: 4040101-6855
Barkodas: 5702017422015
1799
1999
17,99 €
19,99 €
-10% žaislams perkant papildomą prekę! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-11-04
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime