I-V: 9:00-16:00
Palyginti prekes ()
Amžius: 5+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Leiskite vaikams kurti nuotykius vandenyne su „LEGO® Friends“ paplūdimio vandens motociklu (42623) – gelbėjimo žaislu vaikams nuo 5 metų. Rinkinyje yra 2 minilėlytės, delfino figūrėlė ir priedų išradingam žaidimui įkvėpti.

LEGO gelbėjimo rinkinyjeyra 2 žaisliniai vandens motociklai, kad vaikai galėtų vaidinti istorijas. Leo dirba gelbėtoju ir pro žiūronus stebi vandenyną. Ši vieta taip pat puikiai tinka žvalgytis delfinų. Vėliau jis prisijungia prie savo draugės Kendi ir jie lenktyniauja vanden s motociklais. Vaikus sužavės mažos detalės, tokios kaip įžūlus krabas, mėgstantis nusiaubti šaldiklį su ledais!

„LEGO Friends“ visatoje (rinkiniai parduodami atskirai) gausu dovanų idėjų vaikams, su kuriomis jie gali kurti nesibaigiančias istorijas ir atkartoti tikrus įvykius. Programėlė „LEGO Builder“ suteiks vaikams lengvo ir intuityviai suprantamo konstravimo įspūdžių. Jie galės priartinti bei sukioti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir stebėti pažangą.

  • Gelbėjimo konstravimo rinkinys su 2 minilėlytėmis ir delfino personažu – su „LEGO® Friends“ paplūdimio vandens motociklo rinkiniu, kuriame yra priedų žaidimams vaidmenimis, paskatinkite vaikus išradingai žaisti

  • 2 žaisliniai vandens motociklai –šiame gelbėjimo rinkinyje yra „LEGO® Friends“ personažai Leo ir Kendi bei 2 vandens motociklai, kad vaikai galėtų sukurti draugams daugybę Hartleiko miesto paplūdimio istorijų

  • Mokomasis žaislas jauniesiems konstruotojams – patobulinę konstravimo įgūdžius mažieji kurs istorijas draugams, lenktyniaujantiems vandens motociklais ir besidairantiems delfino

  • Pagyvinkite istoriją – vaikams skirtame konstravimo rinkinyje yra priedų, įskaitant kremą nuo saulės, žiūronus, kriauklę, jūrų žvaigždę, gelbėjimo ratą ir krabą, mėgstantį nusiaubto šaldiklį su ledais

  • Dovanos idėja vaikams – rinkinys yra smagi dovana ar kasdienė staigmena vaikams, mėgstantiems gelbėjimo tematikos žaislus ir kūrybišką žaidimą

  • Dar daugiau draugystės istorijų – susipažinkite su kitais vaidmenų žaidimams skirtais žaislais (parduodamais atskirai) iš „LEGO® Friends“ asortimento, supažindinančio vaikus su įvairiais veikėjais bei vietomis vaidinant gyvenimiškus nuotykius
  • Matmenys – 84 dalių rinkinyje esantis gelbėjimo bokštelis yra per 11 cm aukščio, 6 cm pločio ir 9 cm gylio

42623_lifestyle-6655c7602ebb8.jpg

Žaislas jauniesiems konstruotojams

Nerkite į linksmybes! Išradingame žaidimo vaidmenimis žaisle vaikams yra 2 vandens motociklai, 2 lėlytės, delfinas ir krabas.

42623_hero-6655c7615f2b1.jpg

Kurkite nuotykius vandenyne

Leiskite vaikams lavinti konstravimo įgūdžius žaidžiant su „LEGO® Friends“ paplūdimio vandens motociklo gelbėtojo žaislu.

42623_build-6655c76393ed4.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

42623_inthebox-6655c76585507.jpg

Kaskart kurkite naują istoriją

Šiame „LEGO® Friends“ paplūdimio vandens motociklo rinkinyje vaikams gausu priedų, skatinančių išradingai žaisti vaidmenimis.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO FRIENDS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 42623 LEGO® Friends Paplūdimio vandens motociklas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 42623 LEGO® Friends Paplūdimio vandens motociklas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42623 LEGO® Friends Paplūdimio vandens motociklas

Kodas: 4040101-7282
Barkodas: 5702017589411
849
999
8,49 €
9,99 €
-15% vaikiškoms prekėms perkant bent 2! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-09-30
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime