I-V: 9:00-16:00
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO DISNEY
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Išreikškite aistrą „Disney“ kūrybai su šiuo akį traukiančiu LEGO® ǀ „Disney“ „Walt Disney“ atminimo fotoaparato (43230) rinkiniu suaugusiesiems. Detalų kolekcinį rinkinį sudaro vintažinė kino kamera su atlenkiamu galiniu skydeliu, slepiančiu staigmeną, kino juosta, kurioje rodomi kadrai iš 20 istorinių „Disney“ filmų, režisieriaus pliauškė su vieta 3 LEGO® ǀ „Disney“ minifigūrėlėms, 2 LEGO gyvūnų figūrėlės ir daugiaplanė kamera su 3 spausdintais ekranais, „rodančiais“, kaip buvo kuriamas trumpametražis „Disney“ filmas Senas malūnas. Rinkinyje taip pat yra besisukanti rankena, slankiojanti matinė dėžutė, lęšiai, kuriuos galima pasukti ant senovinės kino kameros, ir judanti apatinė pliauškės lentelė.

„Disney“ sukakties paminėjimas

Aukščiausios klasės LEGO® ǀ „Disney“ rinkinyje, sukurtame 100-ajai „Disney“ sukakčiai paminėti, yra 2 gerai pažįstami personažai ir 2 žinomi gyvūnai iš klasika tapusių „Disney“ filmų, taip pat LEGO® ǀ „Disney“ Volto Disnėjaus minifigūrėlė. Tai unikali ir išskirtinė kolekcinė dovana.

  • Kūrybinis džiaugsmas – padovanokite „Disney“ kūrybos gerbėjui nuo 18 metų šį LEGO® ǀ „Disney“ „Walt Disney“ atminimo fotoaparato (43230) rinkinį, įkvėpsiantį vaizduotę ir išpildysiantį jų aistrą.
  • Konstruokite ir eksponuokite – relikvijų rinkinį sudaro 811 detalių, iš kurių galima sukurti kelis skirtingus daiktus, įskaitant senovinę kino kamerą ir režisieriaus pliauškę su daugiaplane kamera.
  • Legendiniai personažai – 3 LEGO® ǀ „Disney“ minifigūrėlės: „Disney“ Peliukas Mikis, Pelytė Minė ir Voltas Disnėjus, taip pat Bembio ir Dambo LEGO figūrėlės.
  • Kūrybiškas konstravimas – bet kuris „Disney“ kūrybos gerbėjas gali pasimėgauti šiuo detaliu konstravimo iššūkiu ir sukurti unikalų eksponatą su legendine kino kamera, pliauške, daugiaplane kamera ir personažais.
  • Pliaukštelėjimo verta ekspozicija – per 37 cm aukščio, 21 cm pločio ir 19 cm gylio kino kamera, eksponuojama su kitais elementais, atspindės jūsų aistrą.
  • Skaitmeninės konstravimo instrukcijos – programėlėje „LEGO® Builder“ rasite skaitmenines šio rinkinio konstravimo instrukcijas.
  • Iliustruotos instrukcijos – žvilgsnius traukiantis rinkinys pateikiamas su aukštos kokybės lankstinuku, kuriame pateikiama informacija apie rinkinį ir konstravimo proceso nurodymai.
  • Kokybė be kompromisų – nuo pat 1958 metų visi LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius nuoseklų jų sujungimą.
  • Svarbiausia sauga – siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

43230_lifestyle-64fac26aa4218.jpg

Filmavimo rinkinys „Walt Disney“ gerbėjams

Su šiuo kūrybišku LEGO® ǀ „Disney“ rinkiniu prisijunkite prie „Disney“ 100-mečio paminėjimo ir pajuskite filmų magiją.

43230_hero-64fac2704aff7.jpg

Pasidalykite meile „Disney“ ir filmams

Puoselėkite savo aistrą su šiuo detaliu rinkiniu, kuriame rasite vintažinę kino kamerą, daugiaplanę kamerą ir ne tik.

43230_build-64fac2755d080.jpg

Įtraukiantis konstravimas ir kūrybinis džiaugsmas

Pasinerkite į savo aistrą nostalgiškam „Disney“ pasauliui su 5 legendiniais LEGO® ǀ „Disney“ veikėjais ir 2 kino „kameromis“.

43230_inthebox-64fac27a19524.jpg

Puiki dovana sau ar „Disney“ gerbėjui

Kolekciniame rinkinyje yra 20-ies istorinių kadrų kino juosta ir 3 „Disney“ trumpametražio filmo „Senas malūnas“ ekranai.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Disney

„LEGO® Disney“ suteikia jūsų vaikams galimybę atkurti mėgstamiausių pasakų istorijas ir žaisti jų tematika. Jūsų vaikui atkūrus romantines, nuotykių ir didvyriškas scenas, „Disney“ veikėjai tiesiog atgis!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DISNEY žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 43230 LEGO® Disney™ Specials „Walt Disney“ atminimo fotoaparatas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 43230 LEGO® Disney™ Specials „Walt Disney“ atminimo fotoaparatas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

43230 LEGO® Disney™ Specials „Walt Disney“ atminimo fotoaparatas

Kodas: 4040101-6519
Barkodas: 5702017462530
8120
11600
81,20 €
116,00 €
* www.zaisluplaneta.lt prieš akciją galiojusi įprastinė kaina. Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2030-12-31
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime