I-V: 9:00-16:00
Palyginti prekes ()
Amžius: 5+ m.
Prekės ženklas: LEGO DISNEY
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Drauge su 5 metų ir vyresniais vaikais pradėkite skaičiuoti iki Kalėdų likusias dienas pasitelkę smagų kalėdinį 2024 metų advento kalendorių (43253), pilną „Disney“ dovanų. Šiame vaikams skirtame konstravimo rinkinyje yra Elzos, Tianos, Arielės, Moanos ir Mirabelės LEGO® ǀ „Disney“ mikrolėlyčių figūrėlės bei LEGO ǀ „Disney“ Pua, sniegiaus ir mielo elniuko Sveno personažai. Už kiekvienų durelių yra po personažą ar minimodelį, kurie kasdien dovanos šiek tiek šventinės nuotaikos ir magijos.

Dėžutė ne tik leis mėgautis konstravimu, bet ir taps pramoga – ją atidarius atsiveria spalvinga žaidimo lenta, dovanosianti vaikams jaudinančią kelionę į „Disney“ pilį. Su aukščiausios kokybės nepaprastai smagiu konstruojamu žaidimo rinkiniu vaikai kiekvieną dieną patirs truputį kalėdinio džiaugsmo ir mėgausis mylimais „Disney“ personažais, LEGO kūrybiškumu ir šventiniu laikotarpiui.

Pasibaigus sezonui LEGO advento kalendoriaus konstravimo rinkinys ir toliau bus smagi veikla, nes juo galima papildyti kitus LEGO ǀ „Disney“ serijos rinkinius (kiekvienas parduodamas atskirai) taip patobulinant ir išplečiant žaidimą.

  • LEGO® ǀ „Disney“ 2024 metų advento kalendorius – nustebinkite vaikus nuo 5 metų 253 dalių konstruojamu žaislu su 24 personažais, užsiėmimais ir staigmenomis
  • Konstruojamas žaidimo rinkinys – kiekviena diena siūlo po naują šventinį modelį ar personažą, kuris įkvepia žaisti, be to, advento kalendoriaus dėžutė virsta žaidimų lenta, kad žaidėjams nuo 5 metų būtų dar smagiau
  • 8 personažai ir smagūs priedai – šiame advento kalendoriuje yra Elzos, Tianos, Arielės, Mirabelės bei Moanos LEGO® ǀ „Disney“ mikrolėlyčių figūrėlės, Pua, sniegiaus bei Sveno personažai, dovanų ir ne tik
  • Kurkite linksmybes – už daugelio durelių slypi konstruojama veikla, tokia kaip sūpynės sniegiui, Arielės povandeniniai rūmai, Moanos valtelė, Elzos ledo rūmai, rogės,kalėdinė eglutė ir ne tik
  • LEGO® ǀ „Disney“ dovanos idėja vaikams nuo 5 metų – šis konstruojamas rinkinys, skirtas mergaitėms ir berniukams, taps smagia advento arba ankstyva kalėdine dovana „Disney“ gerbėjams, kuri sužavės visus mokyklos draugus
  • Sukurkite daugiau istorijų – konstruojami šio rinkinio žaislai dera su kitais LEGO® ǀ „Disney“ konstravimo rinkiniais arba LEGO rinkiniais (parduodamais atskirai), todėl vaikai gali išplėsti žaidimą ir sugalvoti naujų nuotykių bei istorijų

43253_lifestyle-66d97b871f379.jpg

„Disney“ nuotykių pilnas advento kalendorius

Vaikai gali džiaugtis Kalėdomis su 8 legendiniais LEGO® ǀ „Disney“ personažais, mini modeliais ir integruotu žaidimu.

43253_hero-66d97b9fa6e94.jpg

Kasdien atrasite smagią „Disney“ staigmeną

Su kiekvienu mini modeliu vaikai gali kurti istorijas apie mylimus personažus arba vykti į „Disney“ pilį pridėtame žaidime.

43253_build-66d97bb195d01.jpg

Šventinės pramogos iš kaladėlių ir ne tik!

Šis rinkinys siūlo smagų kasdienį konstravimą ir ilgus kūrybiškus žaidimus vaikams ir jų šeimoms per šventes ir po jų.

43253_inthebox-66d97bc103748.jpg

LEGO® ǀ „Disney“ advento kalendorius vaikams

Kolekcinis LEGO® rinkinys – kūrybiška dovana vaikams ir „Disney“ gerbėjams, o stalo žaidimas suteiks dar daugiau džiaugsmo.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Disney

„LEGO® Disney“ suteikia jūsų vaikams galimybę atkurti mėgstamiausių pasakų istorijas ir žaisti jų tematika. Jūsų vaikui atkūrus romantines, nuotykių ir didvyriškas scenas, „Disney“ veikėjai tiesiog atgis!

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO DISNEY žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 43253 LEGO® Disney Princess™ 2024 metų advento kalendorius, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 43253 LEGO® Disney Princess™ 2024 metų advento kalendorius.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

43253 LEGO® Disney Princess™ 2024 metų advento kalendorius

Kodas: 4040101-7438
Barkodas: 5702017591544
3599
3999
35,99 €
39,99 €
-10% žaislams perkant papildomą prekę! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-11-04
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime