I-V: 9:00-16:00
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO STAR WARS
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Sukonstruosite šią stulbinamai detalią „Ultimate Collector“ serijos „X-Wing“ erdvėlaivio (75355) versiją ir prisiminkite jaudinančias scenas iš „Žvaigždžių karų“ trilogijos ir filmo „Mandalorietis“. Atskleiskite džedajų susitelkimą ir atkurkite autentiškas detales iš LEGO® kaladėlių, įskaitant atsidarančią kabiną, vietą už kabinos, skirtą R2-D2 LEGO droido figūrėlei, bei sparnus, kuriuos galima reguliuoti iš skrydžio režimo į atakos režimą.

Sukurta eksponuoti

„X-wing“ yra 55 cm ilgio ir turi konstruojamą stovą ekspozicijai su plokštele, kurioje įrašyti „X-wing“ techniniai duomenys, bei vieta 2023 m. gegužės mėn. pasirodysiančiai Luke Skywalker LEGO minifigūrėlei su šviesos kardu.

Programėlė „LEGO Builder“

Šis kolekcinis „LEGO Star Wars“ rinkinys suaugusiesiems – įspūdinga dovana sau, kitam „Žvaigždžių karų“ gerbėjui ar bet kuriam pažengusiam LEGO konstruotojui. Dėžėje rasite iliustruotas instrukcijas, o atsisiuntę programėlę „LEGO® Builder“ galėsite priartinti ir sukinėti trimačius modelius, kad kiekvienas šio sudėtingo modelio konstravimo žingsnis būtų paprastesnis.

  • Panaudokite savo kūrybinę galią. Sukonstruokite ir eksponuokite šią „LEGO® Star Wars™“ „Ultimate Collector“ serijos „X-Wing“ erdvėlaivio versiją (75355) iš klasikinės „Žvaigždžių karų“ trilogijos ir filmo „Mandalorietis“.
  • 2 legendiniai „Žvaigždžių karų“ personažai – Luke Skywalker LEGO® minifigūrėlė su šviesos kardu ir specialiai šiam rinkiniui sukurta apranga bei R2-D2 LEGO droido figūrėlė.
  • Autentiškos detalės. Pasukite „X-wing“ viršuje esantį ratuką, kad sureguliuotumėte sparnus skrydžio ir atakos režimui. Rinkinyje taip pat yra erdvė už piloto kabinos, skirta R2-D2.
  • Sukurta eksponuoti. Pastatykite „X-wing“ ant stovo su plokštele, kurioje įrašyti erdvėlaivio techniniai duomenys, ir vieta Luke Skywalker LEGO® minifigūrėlei.
  • Dovanos idėja. Nudžiuginkite save ar padovanokite šį 1 949 dalių rinkinį gimtadienio ar švenčių proga „Žvaigždžių karų“ gerbėjui, patyrusiam LEGO® konstruotojui ar „LEGO Star Wars“ UCS rinkinių kolekcininkui.
  • Įtraukiantis konstravimo iššūkis. Šis konstruojamas ekspozicinis „LEGO® Star Wars™“ „X-wing“ erdvėlaivio modelis yra 27 cm aukščio, 55 cm ilgio ir 44 cm pločio.
  • Išvyskite visą paveikslą. Programėlėje „LEGO Builder“ jūsų konstravimo instrukcijos bus visuomet po ranka, o įrankiai leis priartinti ir sukinėti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius bei sekti savo progresą.
  • Iš pačios tolimiausios galaktikos – į jūsų svetainę. Kolekciniai „LEGO® Star Wars™“ rinkiniai suaugusiesiems skirti tokiems žmonėms kaip jūs – mėgstantiems betarpiškus kūrybinius projektus, padedančius išmintingai atsipalaiduoti.
  • Kokybė be priekaištų. LEGO® kaladėlės atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius paprastą ir saugų jų sujungimą.
  • Svarbiausia – saugumas. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Star Wars

Statytojai gali suvienyti savo jėgas ir konstruoti legendinius „All-Stars“ iš savo mėgstamiausių „Star Wars™“ filmų.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO STAR WARS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 75355 LEGO® Star Wars™ X-Wing Starfighter™, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 75355 LEGO® Star Wars™ X-Wing Starfighter™.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75355 LEGO® Star Wars™ X-Wing Starfighter™

Kodas: 4040101-6538
Barkodas: 5702017421384
19920
24900
199,20 €
249,00 €
-20% vaikiškoms prekėms perkant papildomą prekę! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-09-16
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime