I-V: 9:00-16:00
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO STAR WARS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Konstruodami ir žaisdami su Luko Skaivokerio „X-Wing“ robotu (75390), vaikai taps sukilėlių didvyriais jaudinančioje „LEGO® Star Wars™“ visatoje. Lankstus konstruojamas „Žvaigždžių karų“ robotas, šauni kūrybiška dovana berniukams, mergaitėms ir jauniesiems gerbėjams nuo 6 metų, sukurtas fantastiniams veiksmo nuotykiams. Jis turi atidaromą kabiną Luko Skaivokerio LEGO minifigūrėlei, reguliuojamą „X-wing“ reaktyvinę kuprinę su spaustuku šviesos kardui ir sugriebti galinčias rankas milžiniškam šviesos kardui ir dideliam smaigais šaudančiam blasteriui laikyti.

Jaunieji džedajai šį „LEGO Star Wars“ „X-wing“ robotą lengvai sukonstruos, o programėlė „LEGO Builder“ praturtinsi kūrybinę patirtį: joje galima priartinti ir pasukti modelius, stebėtipažangą ir išsaugoti rinkinius.

Luko Skaivokerio „X-Wing“ robotas yra dalis kolekcinės greitai sukonstruojamų „LEGO Star Wars“ robotų serijos (parduodamos atskirai).

  • Greitai sukonstruojamas žaislinis „LEGO Star Wars™“ Luko Skaivokerio robotas – atverkite vaikams „LEGO® Star Wars™“ visatą su lengvai konstruojamu Luko Skaivokerio „X-Wing“ robotu, skirtu žaisti ir eksponuoti.

  • Luko Skaivokerio LEGO minifigūrėlė – legendinio „Žvaigždžių karų“ personažo LEGO® minifigūrėlė turi šviesos kardą ir blasterį pistoletą fantastiniam veiksmo žaidimui.

  • Konstruojamas LEGO® „X-wing“ roboto kostiumas – robotas turi lanksčias plaštakas, rankas, kojas ir pėdas, atidaromą kabiną minifigūrėlei, reguliuojamą „X-wing“ reaktyvinę kuprinę, didelį šviesos kardą ir smaigais šaudantį blasterį.

  • Kolekcinis „LEGO Star Wars™“ robotas – konstruojamas žaislinis robotas yra dalis „LEGO® Star Wars™“ robotų kolekcijos, parduodamos atskirai.

  • „LEGO Star Wars™“ dovana vaikams nuo 6 metų – LEGO® konstruojamas žaislinis robotas taps smagia dovana kūrybingiems berniukams, mergaitėms ir bet kuriam mažajam „Žvaigždžių karų“ gerbėjui.

  • Intuityviai suprantamos instrukcijos – programėlės „LEGO® Builder“ funkcijos leidžia mažiesiems priartinti ir pasukti konstruojamą modelį trimatėje skaitmeninėje erdvėje.

  • Kūrybiški konstravimo žaislai bet kokio amžiaus gerbėjams – su kolekciniais „LEGO® Star Wars™“ rinkiniais tiek maži, tiek dideli „Žvaigždžių karų“ gerbėjai galės kurti savo istorijas ar tiesiog eksponuoti konstruojamus modelius.
  • Skirtas žaisti ir eksponuoti – 195 dalių rinkinyje esantis konstruojamas žaislinis Luko Skaivokerio „X-Wing“ robotas yra per 13 cm aukščio ir jį galima eksponuoti žaidimui pasibaigus.

75390_lifestyle-6673fb3cdb663.jpg

Šaunus konstruojamas Luko Skaivokerio robotas

Atverkite vaikams veiksmo kupiną „LEGO® Star Wars™“ visatą su šiuo lanksčiu „X-wing“ robotu, skirtu žaidimui ir eksponavimui.

75390_hero-6673fb43e555e.jpg

Greitas konstravimas, daugybė valandų žaidimo

Šis rinkinys suteikia malonių konstravimo įspūdžių bei įkvepia vaikus kurti įspūdingas istorijas ir tapti sukilėlių herojais.

75390_build-6673fb4a18fde.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

75390_75373_75386_75391_inthebox-6673fb4fa10cd.jpg

Papildomos žaidimo galimybės

Peržiūrėkite kitus nuostabaus „LEGO® Star Wars™“ asortimento rinkinius (parduodamus atskirai), kad žaisti būtų dar įdomiau.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Star Wars

Statytojai gali suvienyti savo jėgas ir konstruoti legendinius „All-Stars“ iš savo mėgstamiausių „Star Wars™“ filmų.

Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO STAR WARS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 75390 LEGO® Star Wars™ Luko Skaivokerio „X-Wing™“ robotas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 75390 LEGO® Star Wars™ Luko Skaivokerio „X-Wing™“ robotas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75390 LEGO® Star Wars™ Luko Skaivokerio „X-Wing™“ robotas

Kodas: 4040101-7262
Barkodas: 5702017584461
1529
1799
15,29 €
17,99 €
-15% vaikiškoms prekėms perkant bent 2! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-09-30
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime