I-V: 9:00-16:00
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: 14_LEGOWICKED
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Nukelkite mergaites ir berniukus nuo 7 metų į Ozo šalį su fantastiniu žaislu „Glinda, Elphaba ir Nessarose Shiz universitete“. Tai tobula dovana lėlių namų žaidimo rinkinius mėgstantiems vaikams ir filmo Wicked gerbėjams.

Gerbėjai leisis į „LEGO® Wicked“ nuotykį, kai drauge su Glinda žaisliniu burlaiviu atkeliaus į Shiz universitetą. Žaislinis laivas turi sukiojamą burę ir yra rausvos spalvos, visai kaip filme. Filmo Wicked įkvėpta dovana geriausiam draugui suteikia vaikams galimybę žaisti Glindos, Elphabos ir Nessarose minilėlyčių figūrėlių draugystės istorijas.

Detaliame 2 aukštų statinyje yra 2 balkonai ir kambarys knygoms su knygų stovu. Vaikai gali rasti QR kodą ir nuskaityti jį savo įrenginiu, kad atrakintų unikalų internetinį „LEGO Wicked“ turinį. Mini lėlių namų žaidimo rinkinys pilnas kūrybiškų priedų, tokių kaip gėlės, eliksyrai ir lipdukas Nessarose vežimėliui, todėl lėlių namus mėgstantys vaikai gali pritaikyti savo rinkinį taip, kaip nori.

  • Magiškas lėlių namų žaidimo rinkinys ir burlaivis vaikams – „LEGO® Wicked“ rinkinys „Glinda, Elphaba ir Nessarose Shiz universitete“ atkuria įsimintiną filmo akimirką, kai mergaitės susitinka pirmą kartą.
  • Su 3 filmo personažais – šiame fantastiniame žaisle, skirtame vaikams nuo 7 metų, yra Glindos, Elphabos ir Nessarose minilėlytės, žaislinis vežimėlis, kelioniniai lagaminėliai, knygų stovas ir burtų knyga.
  • Atkurkite filmo magiją – rinkinyje pilna pažįstamų filmo detalių, įskaitant Glindos burlaivį ir Elphabos dienoraštį, bei magiškų žaislinių elementų.
  • Nepabostantis žaidimas – gerbėjai galės pritaikyti statinį pasitelkdami dekoratyvinius rinkinio elementus, papuošti Glindos plaukus aksesuarais ir atrasti unikalų „LEGO® Wicked“ turinį, nuskaitę paslėptą QR kodą.
  • Dovana mergaitėms, berniukams ir Wicked gerbėjams nuo 7 metų – šis vaizduotę žadinantis žaislas taps magiška dovana mergaitėms ir berniukams, mėgstantiems išradingą žaidimą, bei filmo Wicked gerbėjams.
  • Daugiau fantastinių žaislų vaikams – peržiūrėkite kitus filmo įkvėptus „LEGO® Wicked“ konstravimo rinkinius (parduodamus atskirai), kuriuos visus galima rasti programėlėje „LEGO Builder“.
  • Įsileiskite į namus filmo magiją – „LEGO® Wicked“ rinkiniai suteikia mergaitėms, berniukams ir filmo Wicked gerbėjams galimybę patirti Elphabos ir Glindos draugystės nuotykį Ozo šalyje.
  • Matmenys – 304 dalių rinkinyje esantis universiteto tematikos žaislas yra per 15 cm aukščio, 16 cm pločio ir 10 cm gylio.

75681_lifestyle1-670d06eacc316.jpg

Leiskitės į magišką Wicked nuotykį

Sužavėkite Ozo magija mergaites, berniukus ir filmo Wicked gerbėjus kerinčiu Shiz universiteto modeliu.

75681_hero-670d06f2ef37b.jpg

Paskleiskite namuose filmo magiją

Vaikai atkurs sceną, kurioje Glinda atvyksta į Shiz universitetą ir susipažįsta su Elphaba ir Nessarose.

75681_build-670d06f9634a3.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Lengvai suprantamoje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti 3D modelius bei stebėti pažangą.

75681_75682_75683_75684_inthebox-670d070217168.jpg

Sukurkite Wicked magiją

Peržiūrėkite kitus filmo įkvėptus „LEGO® Wicked“ žaidimo rinkinius (rinkiniai parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo 14_LEGOWICKED žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 75681 LEGO® Wicked Glinda, Elphaba ir Nessarose Shiz universitete, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 75681 LEGO® Wicked Glinda, Elphaba ir Nessarose Shiz universitete.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75681 LEGO® Wicked Glinda, Elphaba ir Nessarose Shiz universitete

Kodas: 4040101-7505
Barkodas: 5702017758633
3699
36,99 €
36,99 €
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime