I-V: 9:00-16:00
Palyginti prekes ()
Amžius: 10+ m.
Prekės ženklas: 14_LEGOWICKED
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Nukelkite Wicked gerbėjus nuo 10 metų į užburiančią filmo akimirką. „LEGO® Wicked“ fantastinis žaislas „Elphaba ir Glinda figūrėlės“ (75682) atkuria sceną, kurioje Elphaba įsidrąsina ir pakyla į orą.

Šis LEGO nuotykių rinkinys dovanoja gerbėjams valandų valandas nevaržomo žaidimo atkartojant sceną iš filmo Wicked arba kuriant savo istorijas. Žaidimas atgyja vaikams judinant veikėjų rankas bei galvas pagal įspūdingą filmo hitą „Defying Gravity“, kurį jie gali paleisti savo įrenginiu nuskaitydami rinkinyje paslėptą QR kodą.

Rinkinyje, kuriame gausu atpažįstamų filmo detalių, kad vaikai galėtų kurti pasakojimus, yra langas, žvelgiantis į Ozo šalį, žaislinė Elphabos šluota, Glindos rankinė ir karūna bei pagrindas, padėsiantis šias žaidimo vaidmenimis figūrėles paversti eksponatais. Jį taip pat galima rasti programėlėje „LEGO Builder“, kur vaikai gali priartinti ir pasukti modelį 3D erdvėje, išsaugoti rinkinius ir stebėti pažangą.

  • Fantastinis žaislas vaikams – perkelkite Wicked magiją į vaikų kambarius su rinkiniu „Elphaba ir Glinda“, kuriame yra detalios lanksčios eksponuojamos 2 pagrindinių filmo veikėjų figūrėlės.
  • Filmo įkvėptas konstravimo rinkinys – vaikai surinks 2 konstruojamas figūrėles, paskui atkurs įspūdingą filmo akimirką arba sugalvos naujų „LEGO® Wicked“ nuotykių.
  • Lanksti filmo magija – vaikai sukonstruos Elphabos ir Glindos figūrėles, papildys jas šluota, karūna ir rankine, tada – nustatys figūrėlių pozas, kad atkurtų įspūdingą filmo sceną.
  • Filmo Wicked įkvėpimas – perkelkite žaidimą į kitą lygį nuskaitydami paslėptą rinkinio QR kodą, kuris nukreips į filmo hitą „Defying Gravity“ ir unikalų „LEGO® Wicked“ turinį.
  • Dovanos idėja vaikams nuo 10 metų ir filmo bei miuziklo Wicked gerbėjams – šis konstravimo rinkinys taps smagia dovana geriausiam draugui, mergaitei ar berniukui, mėgstančiam žaisti vaidmenimis draugystės istorijas.
  • Atraskite naujų pomėgių – peržiūrėkite kitus „LEGO® Wicked“ rinkinius (parduodamus atskirai), kuriuos visus galima rasti programėlėje „LEGO Builder“, nukelsiančioje vaikus į smagų konstravimo nuotykį.
  • Įsileiskite į namus filmo magiją – „LEGO® Wicked“ rinkiniai suteikia berniukams, mergaitėms ir filmo Wicked gerbėjams galimybę atkurti Elphabos ir Glindos draugystės nuotykį Oze.
  • Matmenys – 558 dalių rinkinyje esanti žaislinė Elphabos figūrėlė yra per 13 cm, o Glindos figūrėlė – per 14 cm aukščio.

75682_lifestyle-670d08026a3d6.jpg

Eksponavimo figūrėlės epiniam LEGO® nuotykiui

Leiskite vaikams prisiliesti prie filmo Wicked magijos su detaliomis ir lanksčiomis Elphabos ir Glindos figūrėlėmis.

75682_hero-670d080c1f9ba.jpg

Kino magija atgyja!

Vaikai atkurs filmo sceną „Defying Gravity“ keisdami figūrėlių galūnių padėtį ir duodami joms laikyti tikroviškų priedų.

75682_build-670d0816697d5.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Lengvai suprantamoje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti 3D modelius bei stebėti pažangą.

75682_75681_75683_75684_inthebox-670d081f4658b.jpg

Sukurkite Wicked magiją

Peržiūrėkite kitus filmo įkvėptus „LEGO® Wicked“ žaidimo rinkinius vaikams (rinkiniai parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo 14_LEGOWICKED žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 75682 LEGO® Wicked Elphaba ir Glinda figūrėlės, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 75682 LEGO® Wicked Elphaba ir Glinda figūrėlės.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75682 LEGO® Wicked Elphaba ir Glinda figūrėlės

Kodas: 4040101-7506
Barkodas: 5702017758138
6999
69,99 €
69,99 €
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime