I-V: 9:00-16:00
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: 14_LEGOWICKED
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Nukelkite mergaites ir berniukus nuo 8 metų į mėgstamą sceną iš filmo Wicked su vaikams skirto rinkinio „Glinda ir Elphaba bendrabutis“ (75683) dovana, kurią galima įteikti geriausiam draugui. Šis kolekcinis žaislas atkuria įsimintiną filmo sceną, kurioje pražysta mergaičių draugystė.

Šį modelį sudaro daili konstruojama kelioninė dėžė, kuri atidaryta virsta mergaičių miegamojo Shiz universitete lėlių namų žaidimo rinkiniu. Autentiškų priedų gausus lėlių namų žaidimo rinkinys suteikia vaikams galimybę atkurti sceną, kurioje Glinda pasižada padaryti Elphabą „populiarią“. 2 minilėlytės dėvi pižamas, kaip ir filme, tačiau rinkinyje taip pat yra 2 aprangos komplektai, skirti dienai, kad vaikai galėtų mėgautis papildomomis puošimo linksmybėms.

Vaikai galės nuskenuoti paslėptą rinkinio QR kodą ir mėgautis unikaliu „LEGO® Wicked“ turiniu bei dainuoti filmo hitą „Popular“. Pastatydami minilėlytes ant besisukančio stovo vaikai privers herojes „šokti“ pagal muziką! Pasibaigus žaidimams uždarykite miegamąjį ir paverskite jį Glindos kelionine dėže, kurią galima užrakinti raktu!

  • Kolekcinis žaislas Wicked gerbėjams – mergaitės ir berniukai nuo 8 metų sukonstruos Glindos ir Elphabos bendrabutį, tada vaidins įsimintinas draugystės akimirkas iš filmo arba sugalvos savo istorijų.
  • Elphabos ir Glindos minilėlyčių figūrėlės – šiame fantastiniame žaisle yra 2 pagrindinės Wicked veikėjos, vilkinčios pižamomis kaip ir filme rodytoje scenoje, bei 2 dieniniai aprangos komplektai puošimo linksmybėms.
  • Shiz universiteto mergaičių bendrabučio modelis – detali bendrabučio kambario kopija užsidaro virsdama kelionine dėže, papuošta Glindos gėle ir žaliu Elphabos flakonu.
  • Daug ypatybių – lėlių namų rinkinyje yra burtų lazdelės, kvepalų buteliukai ant besisukančio stovo, stalčiai, 2 Glindos gėlės... konstruojama gėlė skirta dekoruoti lagaminui, o mažesniąja galima papuošti Elphabos plaukus.
  • Dovana vaikams, kuriems patinka lėlių namų žaidimo rinkiniai – šis LEGO® rinkinys, skirtas mergaitėms ir berniukams nuo 8 metų bei filmo Wicked gerbėjams, yra puiki dovana geriausiam draugui.
  • Užburiantys žaidimo rinkiniai – paskleiskite filmo magiją plačiau su kitais nuotykių rinkiniais iš „LEGO® Wicked“ asortimento (parduodamais atskirai), kuriuos visus galima rasti intuityviai suprantamoje programėlėje „LEGO Builder“.
  • Fantastinis žaislas vaikams – šis lėlių namų žaidimo rinkinys suteikia vaikams galimybę drauge su Elphaba ir Glinda leistis į nuotykius Ozo šalyje bei, nuskenavus paslėptą rinkinio QR kodą, mėgautis kitomis unikaliomis „LEGO® Wicked“ akimirkomis.
  • Matmenys – uždarytas eksponavimui 740 dalių „LEGO® Wicked“ rinkinys yra per 20 cm aukščio, 18 cm pločio ir 11 cm gylio.

75683_lifestyle-670d088cae1d9.jpg

Dainuokite ir šokite mergaičių bendrabutyje

Lėlių namų žaidimo rinkinius mėgstantys vaikai atkurs įsimintiną draugystės sceną iš filmo su veikėjomis Glinda ir Elphaba.

75683_hero-670d0895b4d07.jpg

Draugystės kelionė prasideda

Wicked gerbėjai mėgausis magišku žaidimu su 2 minilėlytėmis kurdami Shiz universiteto bendrabutyje vykusią sceną „Popular“.

75683_75681_75682_75684_inthebox-670d08cbb36d2.jpg

Sukurkite Wicked magiją

Peržiūrėkite kitus „LEGO® Wicked“ fantastinius kolekcinius žaislus, įkvėptus filmo (rinkiniai parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo 14_LEGOWICKED žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 75683 LEGO® Wicked Glinda ir Elphaba bendrabutis, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 75683 LEGO® Wicked Glinda ir Elphaba bendrabutis.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75683 LEGO® Wicked Glinda ir Elphaba bendrabutis

Kodas: 4040101-7507
Barkodas: 5702017758145
8499
84,99 €
84,99 €
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime