I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO SUPER HEROES
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Perkelkite Žmogaus voro veiksmą gerbėjams nuo 8 metų į rankas su LEGO® Marvel Žmogaus voro figūrėle (76226). 24 cm aukščio konstruojamas nešiojamas žaislas suteikia vaikų superherojų nuotykiams „Marvel“ filmų autentiškumo.

Nuosavas voriukas!

Pagal Žmogų vorą iš „Marvel“ visatos sukurta lanksti figūrėlę, primena tikrą personažą. Naudodami pridedamus tinklo elementus, kaudamiesi nesibaigiančiose įspūdingose misijose vaikai gali judinti ir pastatyti Žmogų vorą kaip jiems patinka. Dienos kovoms nurimus, figūrėlė tampa puikia puošmena. Nemokama programėlė „LEGO Building Instructions“ suteikia vaikams galimybę apžiūrėti, priartinti ir pasukti modelį konstruojant, kad konstravimo procesas būtų įtraukiantis ir interaktyvus.

  • Betarpiškas Žmogus voras. Perkelkite voratinklius svaidantį superherojų Žmogaus voro gerbėjams nuo 8 metų į rankas su šiuo LEGO® Marvel Miles Žmogaus voro figūrėlės (76226) rinkiniu.
  • Legendinis „Marvel“ herojus. Surinkę 258 dalių figūrėlę vaikai atkurs tikrovišką Žmogų vorą iš „Marvel“ visatos.
  • Lankstus. Visos konstruojamo Žmogaus voro dalys yra lanksčios, todėl vaikai gali judinti ir lankstyti šarvus tarytum tikrus.
  • Dovana vaikams. Padovanokite betarpiško žaidimo figūrėlę jauniesiems superherojams nuo 8 metų gimtadienio, šventės arba bet kokia proga.
  • Nešiojamas žaidimas. Ši figūrėlę yra 24 cm aukščio, todėl ją patogu visur nešiotis su savimi ir bet kada leistis į nuotykius.
  • Įtraukianti konstravimo patirtis. Programėlė „LEGO® Building Instructions“ suteikia naudotojams galimybę apžiūrėti, priartinti ir pasukioti konstruojamą modelį.
  • Išplėskite superherojų pramogas. Yra ir daugiau šios serijos LEGO® Marvel figūrėlių, įskaitant Miles Morales (76225) ir Venomo (76230) figūrėles.
  • Garantuota kokybė. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart lengvai susijusia ir atsiskiria.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO SUPER HEROES žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 76226 LEGO® Marvel Super Heroes Žmogaus voro figūrėlė, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 76226 LEGO® Marvel Super Heroes Žmogaus voro figūrėlė.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76226 LEGO® Marvel Super Heroes Žmogaus voro figūrėlė

Kodas: 4040101-5932
Barkodas: 5702017154664
2799
3999
27,99 €
27,99 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime