I-V: 9:00-16:00
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO HARRY POTTER
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Raganaitėms, burtininkams ir žiobarams nuo 8 metų amžiaus patiks nuotykiai su legendiniais personažais, smagiomis ypatybėmis ir tikroviškais priedais iš Hario Poterio™ filmų su rinkiniu LEGO® Harry Potter Hogvartsas™: Dumbldoro kabinetas (76402).

Kerintys nuotykiai žymiuose Hogvartso kambariuose
Šį kelių aukštų Hogvartso žaidimo rinkinį sudaro keletas vietovių, kurios įkvėps išradingai žaisti, nes jos visos kupinos autentiškų detalių iš populiarios filmų serijos. Rinkinyje yra 6 minifigūrėlės: Haris Poteris, Hermiona Įkyrėlė™, Albusas Dumbldoras™, Severas Sneipas™, Argusas Fličas ir Madam Pinc. Pažįstamus daiktus sudaro Hario nematomumo apsiaustas, Mainčių koštuvas, legendinis Grifų gūžtos kardas, žymioji Paskirstymo kepurė ir iš pelenų pakylantis mažylis Foksas. Nemokama programėlė LEGO Building Instructions suteikia vaikams galimybę betarpiškai ir interaktyviai apžiūrėti, priartinti ir pasukti konstruojamą modelį. Šį modulinį rinkinį galima sujungti su kitais serijos modeliais, kad sukonstruotumėte visą Hogvartso pilį.

  • 4 Hogvartso™ magijos lygiai. LEGO® Harry Potter™ Hogwarts: Dumbldoro kabinetas (76402) yra kupinas ypatybių, kurios įkvėps mažųjų burtininkų ir raganaičių vaizduotę.
  • Populiarūs personažais. Rinkinyje yra 6 minifigūrėlės: Haris Poteris™, Hermiona Įkyrėlė™, Albusas Dumbldoras™, Severas Sneipas™, Argusas Fličas ir Madam Pinc.
  • Autentiški nuotykiai. Pažįstami kambariai, kurių kiekvienas kupinas įžymių daiktų iš filmų, įskaitant Hario nematomumo apsiaustą, Minčių koštuvą, Grifų gūžtos kardą, Paskirstymo kepurę ir mažylį Foksą.
  • Dovana ištikimiems gerbėjams. Įteikite magišką gimtadienio, šventinę arba bet kurios progos dovaną Hario Poterio™ gerbėjams nuo 8 metų amžiaus.
  • Daugybė žaidimo būdų. 39 cm aukščio, 19 cm pločio ir 9 cm gylio kelių aukštų rinkinį sudaro kelios vietovės, kurių kiekviena kupina magiškų idėjų ir įkvėpimo.
  • Magiškas modalumas – šis žaislas priklauso rinkinių serijai, kuriuos galima sujungti į bendrą Hogvartso™ pilį. Taip pat pridedamos trys atsitiktinės kolekcinės burtininkų kortelės (iš viso yra 16).
  • Įtraukianti konstravimo patirtis. Nemokama programėlė LEGO® Building Instructions suteikia naudotojams galimybę apžiūrėti, priartinti ir pasukti konstruojamą modelį.
  • Dalelė gausaus asortimento. LEGO® Harry Potter™ žaidimo rinkinių asortimentas suteikia mažiesiems burtininkams, raganoms ir žiobarams mėgstamų personažų, pažįstamų vietų ir stebuklingų nuotykių.
  • Garantuota kokybė. LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart lengvai susijusia ir atsiskiria.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® komponentai yra mėtomi, kaitinami, gniuždomi, sukami ir analizuojami siekiant užtikrinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

76402_lifestyle-6329b915bc6ff.jpg

4 aukštai Hogvartso™ magijos!

Hario Poterio™ gerbėjai gali tyrinėti Hogvartso™ kambarius, kupinus autentiškų detalių ir magiškų žaidimo galimybių.

76402_hero-6329b95f85b43.jpg

Sklidinas žaidimo galimybių

6 gerai pažįstamų veikėjų būrys, Nematomumo apsiaustas, Minčių koštuvas, Paskirstymo kepurė ir kitos gėrybė vaizduotei įkvėpti.

76402_build-6329b982d56b3.jpg

Džiaugsmo teikianti konstravimo patirtis

Programėlė „LEGO® Building Instructions“ leidžia vaikams apžiūrėti, priartinti ir pasukti konstruojamą modelį.

76402_inthebox-6329b9909184c.jpg

Dovana jauniesiems burtininkams, raganoms ir žiobarams

Šis žaislas priklauso magiškų modulinių rinkinių serijai, kuriuos galima sujungti į Hogvartso™ pilį.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO HARRY POTTER žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 76402 LEGO® Harry Potter™ Hogvartsas™: Dumbldoro kabinetas, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 76402 LEGO® Harry Potter™ Hogvartsas™: Dumbldoro kabinetas.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76402 LEGO® Harry Potter™ Hogvartsas™: Dumbldoro kabinetas

Kodas: 4040101-5677
Barkodas: 5702017153438
8049
11499
80,49 €
80,49 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2030-12-31
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime