I-V: 9:00-16:00
Palyginti prekes ()
Amžius: 10+ m.
Prekės ženklas: LEGO HARRY POTTER
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Suteikite vaikų gyvenimui Hogvartso žolininkystės pamokų magijos su žaisliniu „LEGO® Harry Potter™“ mandragoros augalu (76433), pirmąja žviegiančio augalo iš LEGO® kaladėlių konstruojama figūrėle. Šį rinkinį, magišką dovaną ir namų dekoro idėją, skirtą išradingoms mergaitėms, berniukams ir visiems Hario Poterio gerbėjams nuo 10 metų, sudaro lankstus žaislinis tikroviško dydžio mandragoros modelis ir konstruojamas vazonas, kad būtų galima sukurti žaismingą ekspoziciją. Nustatykite mandragoros lapų padėtį, išimkite ją iš vazono ir judinkite kūną aukštyn ir žemyn, kad burna ir galūnės sudarytų žviegiančio augalo įspūdį.

Praturtinkite vaikų kūrybinę patirtį programėle „LEGO® Builder“, su kuria jie priartins ir sukios skaitmeninę šio modelio versiją trimatėje erdvėje, stebės pažangą ir išsaugos rinkinius.

Neįprasta magiška žaislinė būtybė, žavi namų dekoro idėja, yra dalis didelės „LEGO® Harry Potter“ kolekcijos, kuri siūlo begalę būdų konstruoti ir atkurti stebuklingas istorijas (rinkiniai parduodami atskirai).

  • „LEGO® Harry Potter™“ žaislinis augalas žaviai ekspozicijai – pirmoji iš LEGO kaladėlių konstruojama magiško mandragoros augalo figūrėlė iš Hogvartso pilies žolininkystės pamokų.

  • Žaislinė magiško augalo figūrėlė – iš Hario Poterio istorijų pažįstamo žviegiančio augalo modelį eksponuokite konstruojamame vazone arba ištraukite mandragorą iš vazono ir smagiai žaiskite.

  • Unikalus žaislas vaikams su tikroviškomis detalėmis – nustatykite mandragoros lapus įvairiomis padėtimis, judinkite jos kūną aukštyn ir žemyn, kad animuotumėte burną bei galūnes, ir pasodinkite būtybę kitoje vietoje, ne vazone.

  • Konstruokite, žaiskite ir eksponuokite – šis „Harry Potter™“ dovanų rinkinys suteikia Hario Poterio gerbėjams malonių konstravimo ir žaidimo įspūdžių, o jame esančio augalo vazonas turi vardinę lentelę ekspozicijai papildyti.

  • Smagi „LEGO® Harry Potter™“ dovana vaikams – ši magiška žaislinė būtybė yra puiki dovana ypatinga proga arba atlygis išradingoms mergaitėms, berniukams ir visiems Hario Poterio gerbėjams nuo 10 metų.

  • Pagalba konstruojant – programėlėje „LEGO® Builder“ rasite intuityviai suprantamas konstravimo instrukcijas, galėsite priartinti ir sukioti trimačius modelius, stebėti pažangą bei išsaugoti rinkinius, įgydami naujų žinių.

  • Didelės kolekcijos dalis – „LEGO® Harry Potter™“ rinkiniai suteikia galimybę mažosioms raganaitėms, burtininkams ir žiobarams vaidinti legendines scenas, kurti savo istorijas ar tiesiog eksponuoti modelius.

  • „Harry Potter™“ dekoro idėja – 579 dalių rinkinyje esanti žaislinė mandragoros figūrėlė su vazonu yra per 27 cm aukščio.

76433_lifestyle-66740098b45f3.jpg

„LEGO® Harry Potter™“ mandragora vaikams

Perkelkite Hogvartso žolininkystės pamokos magiją į vaikų gyvenimą su pirmuoju „LEGO® Harry Potter™“ mandragoros žaislu.

76433_hero-6674009f935ec.jpg

Žavus „LEGO® Harry Potter™“ modelis eksponuoti

Priminkite vaikams „Hario Poterio“ scenas su lanksčia, iš LEGO® kaladėlių konstruojama žviegiančios mandragoros figūrėle.

76433_build-667400a651af8.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

76433_76426_76430_76431_76435_inthebox-667400ae7ec2b.jpg

Magiška „LEGO® Harry Potter™“ dovana vaikams

Yra ir kitų „LEGO® Harry Potter™“ rinkinių (parduodamų atskirai), kurie įkvėps jaunuosius burtininkus, raganas ir žiobarus.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO HARRY POTTER žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 76433 LEGO® Harry Potter™ Mandragora, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 76433 LEGO® Harry Potter™ Mandragora.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76433 LEGO® Harry Potter™ Mandragora

Kodas: 4040101-7234
Barkodas: 5702017583143
6799
8499
67,99 €
84,99 €
-20% vaikiškoms prekėms perkant papildomą prekę! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-09-16
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime