I-V: 9:00-16:00
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO SPEED CHAMPIONS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Berniukai ir mergaitės nuo 9 metų ir NASCAR® gerbėjai gali kolekcionuoti, konstruoti, naudoti žaidimams ir eksponuoti šį „LEGO® Speed Champions“ NASCAR Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 (76935) žaislinį automobilį vaikams. Galingas lenktyninis automobilis, dekoruotas ryškiomis spalvomis ir liepsnomis, pasižymi dizaino detalėmis, įkvėptomis tikrų NASCAR taurės serijos lenktynėse lenktyniaujančių automobilių.

Žaislinis NASCAR automobilio modelis turi tikroviškų ypatybių, tokių kaip galinis aptakas, priekinės grotelės, gaubtas, priekiniai žibintai ir ratai, interjeras su apsauginiu rėmu, prietaisų skydelis, pavarų perjungimo svirtis ir gesintuvas bei autentiški Camaro, Cup Series ir NASCAR logotipai. Lenktyninio automobilio žaidimo rinkinyje taip pat yra NASCAR vairuotojo minifigūrėlė, kurią vaikai gali „pasodinti“ už vairo ir žaisti įdomias lenktynes.

„LEGO Speed Champions“ žaislinės transporto priemonės suteikia vaikams ir aistringiems automobilių gerbėjams galimybę sukonstruoti aukščiausios kokybės garsiausių pasaulio transporto priemonių kopijas. Kiekvieną automobilio žaislą galima kurti naudojant spausdintas instrukcijas arba programėlę „LEGO® Builder“, kuri padės jums ir jūsų vaikui patirti lengvo ir intuityviai perprantamo konstravimo nuotykį.

  • Žaislinis NASCAR® automobilis vaikams – „LEGO® Speed Champions“ NASCAR Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 lenktyninis automobilis, skirtas berniukams ir mergaitėms nuo 9 metų ir NASCAR gerbėjams.

  • 1 minifigūrėlė – kolekcinis Chevy žaislas turi NASCAR®vairuotojo minifigūrėlę su šalmu, kurią vaikai gali „pasodinti“ už vairo ir surengti savo NASCAR lenktynes.

  • Autentiškos Chevrolet detalės – NASCAR® Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 lenktyninio automobilio modelis pasižymi išskirtiniu galiniu aptaku, priekinėmis grotelėmis, priekiniais žibintais ir tikroviškomis interjero detalėmis.

  • Žaislinis LEGO® automobilio modelis eksponuoti – vaikai, palenktyniavę su konstruojamu automobilio modeliu, gali jį išdidžiai eksponuoti ant lentynos ar naktinio stalelio.

  • Lenktyninis automobilis-dovana – šis NASCAR® žaidimo rinkinys suteikia smagių konstravimo bei žaidimo įspūdžių ir yra puiki dovanos idėja vaikams nuo 9 metų, NASCAR gerbėjams ir suaugusiems automobilių modelių kolekcininkams.

  • Dar daugiau nuotykių lenktynių trasoje – ieškokite kitų autentiškomis detalėmis pasižyminčių „LEGO® Speed Champions“ automobilių (parduodamų atskirai).

  • Legendinių automobilių modeliai žaisti ir eksponuoti – „LEGO® Speed Champions“ konstravimo rinkiniai leidžia vaikams ir automobilių entuziastams sukonstruoti įspūdingiausių pasaulio automobilių kopijas.

  • Matmenys – konstruojamas 328 dalių automobilio modelis yra per 4 cm aukščio, 16 cm ilgio ir 7 cm pločio.

76935_lifestyle-66c441d207059.jpg

Sukurkite NASCAR® automobilį iš LEGO® kaladėlių

Vaikai ir NASCAR® gerbėjai gali sukurti „LEGO® Speed Champions“ NASCAR Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 žaislinį automobilį.

76935_hero-66c441d95b725.jpg

Tapk NASCAR® taurės serijos čempionu!

Su konstruojamu kolekciniu „Chevy“ žaislu vaikai gali nerti į lenktynių trasą ir surengti savo NASCAR® taurės lenktynes.

76935_build-66c441e372416.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Su programėle „LEGO® Builder“ mažieji konstruotojai gali išsaugoti pažangą, priartinti ir sukioti automobilius 3D erdvėje.

76935_inthebox-66c441ea84bdc.jpg

Nuostabi LEGO® dovana NASCAR® gerbėjams

NASCAR® rinkinys suteiks smagių įspūdžių vaikams nuo 9 m., NASCAR gerbėjams ir suaugusiems automobilių modelių kolekcininkams.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO SPEED CHAMPIONS žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 76935 LEGO® Speed Champions NASCAR® Next Gen Chevrolet Camaro ZL1, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 76935 LEGO® Speed Champions NASCAR® Next Gen Chevrolet Camaro ZL1.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76935 LEGO® Speed Champions NASCAR® Next Gen Chevrolet Camaro ZL1

Kodas: 4040101-7361
Barkodas: 5702017719719
2479
3099
24,79 €
30,99 €
-20% vaikiškoms prekėms perkant papildomą prekę! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-09-16
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime