I-V: 9:00-16:00
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO SONIC
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Sužadinkite vaizdo žaidimų gerbėjų nuo 8 metų vaizduotę su konstravimo ir nuotykių žaidimo rinkiniu „Super Sonic prieš Egg Drillster“ (76999). Šią kolekcinę „LEGO® Sonic the Hedgehog™“ vaizdo žaidimo dovaną sudaro transporto priemonė Egg Drillstersu besisukančiu grąžtu, dokas nuimamam lėktuvui, greičio sferos svaidyklė ir greičio sfera, taip pat – laboratorija su griūvančia siena. Rinkinyje taip pat yra 7 žaisliniai vaizdo žaidimo veikėjai: Shadow, Super Sonic, Dr. Eggman, Pocky, Pecky, badnikas Egg Pawn ir „perprogramuotas“ Gun Wing.
Šis šaunus Sonic žaidimo rinkinys taps puikia vaizdo žaidimo dovana ir leis gerbėjams vaidinti istorijas su Shadow ir Super Sonic: lenktyniauti, kad nugalėtų galingą Dr. Eggman Egg Drillster ir piktadarius, sunaikinti jo laboratoriją ir išgelbėti sugautus draugus gyvūnus.
Žaidžiant su „LEGO Sonic the Hedgehog“ žaislais, greito veiksmo linksmybės dera su savarankišku žaidimu. Vaikai taip pat gali mėgautis intuityviai perprantamo konstravimo nuotykiu suprogramėle „LEGO Builder“, kurioje galima priartinti ir sukioti modelius, išsaugoti rinkinius bei stebėti pažangą.

  • Super Sonic žaislas vaikams – nuotykių kupinas rinkinys „Super Sonic prieš Egg Drillster“ leidžia berniukams, mergaitėms ir gerbėjams nuo 8 metų kurti veiksmo istorijas su mėgstamais vaizdo žaidimo personažais.

  • Kolekcinis vaizdo žaidimo rinkinys– žaislinė transporto priemonė Egg Drillster su doku nuimamam lėktuvui, greičio sferos paleidimo įrenginys, laboratorija su griūvančia siena, 3 minifigūrėlės, 4 personažai ir ne tik.

  • Konstravimo žaidimo rinkinys su funkcijomis – šio smagaus LEGO® nuotykių rinkinio funkcijos, įskaitant greičio sferos paleidimo įrenginį, gręžimo mašiną su besisukančiu grąžtu ir griūvančią laboratorijos sieną, įkvepia kurti pasakojimus.

  • Smagi dovana žaidėjams – Super Sonic žaislas gali tapti smagia vaizdo žaidimo dovana vaikams, kurie galės ją parodyti savo draugams ar naudoti savarankiškam konstravimui ir žaidimui perpasakojant ankstesnius nuotykius ar kuriant ir vaidinant naujus.

  • Aiškios instrukcijos – programėlė „LEGO® Builder“ leis vaikams patirti lengvo konstravimo nuotykį su įrankiais, suteikiančiais galimybę priartinti ir sukioti modelius trimatėje erdvėje, išsaugoti rinkinius bei stebėti pažangą.

  • LEGO® Sonic žaislas – visi „LEGO Sonic the Hedgehog™“ rinkiniai įtraukia vaikus į greito veiksmo linksmybes ir savarankišką žaidimą su įvairiais veikėjais ir išradingomis pasakojimo galimybėmis bei nuotykiais.

  • Matmenys – 590 dalių rinkinyje esanti konstruojama Egg Drillster transporto priemonė yra per 7 cm aukščio, 24 cm ilgio ir 12 cm pločio.

76999_lifestyle-66b45b9263313.jpg

Veiksmas ir jaudulys

Supersoniko gerbėjams „LEGO® Sonic the Hedgehog™“, Šešėlio ar Dr. Egmano gerbėjams skirtas rinkinys skatina kūrybiškumą, vaizduotę ir žaidimą.

76999_hero-66b45ba124cd5.jpg

Įveikite blogiukus su Supersoniku ir Šešėliu

Vaikai gali padėti Supersonikui ir Šešėliui išgelbėti gyvūnus nuo Dr. Egmano ir jo Gręžyklės ir ne tik.

76999_build-66b45bb19559d.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Lengvai suprantamoje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti 3D modelius bei stebėti pažangą.

76999_inthebox-66b45b98118d6.jpg


Pašėlusio veiksmo dovana vaikams nuo 8 metų

Yra Gręžyklė su doku skraidyklei, greičio sferos svaidyklė, 7 personažai, laboratorija su griūvančia siena ir ne tik.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Pildome vaikų svajones! Gimtadieniui, šv. Kalėdoms, šv. Velykoms ar kitai smagiai progai – čia rasite geidžiamiausią staigmeną vaikui. Parduotuvės „Žaislų planeta“ asortimentas kupinas pasirinkimų įvairaus amžiaus vaikams – nuo naujagimių iki paauglių. Domina prekės ženklo LEGO SONIC žaislai? Apsilankykite mūsų fizinėje parduotuvėje arba peržiūrėkite internetinės parduotuvės katalogą – pasistengsime suteikti kuo daugiau informacijos apie jus dominančią prekę. Mažiausiems pasiūlysime edukacinių žaislų, kūrybinių rinkinių, spalvingų lėlyčių ar įspūdingų mašinyčių. Planuojantiems laisvalaikį su visa šeima siūlome susipažinti su stalo žaidimų ir dėlionių pasirinkimu. Ir, žinoma, pasirūpinti vaikišku paspirtuku ar dviratuku šeimos iškyloms! Vaikų širdis jau užkariavo 76999 LEGO® Sonic the Hedgehog™ Super Sonic prieš Egg Drillster, siūlome ir jums plačiau susipažinti. Keliame aukštus reikalavimus kokybei ir visuomet norime maloniai nustebinti patrauklia kaina – ją siūlome ir prekei 76999 LEGO® Sonic the Hedgehog™ Super Sonic prieš Egg Drillster.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76999 LEGO® Sonic the Hedgehog™ Super Sonic prieš Egg Drillster

Kodas: 4040101-7364
Barkodas: 5702017592558
7999
9999
79,99 €
99,99 €
-20% vaikiškoms prekėms perkant papildomą prekę! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-09-16
Pristatymas
Nemokamas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas į paštomatus perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime